5 juliol, 2016

iBeach, l’App imprescindible de l’estiu

T’imagines poder saber abans d’anar a la platja si et trobaràs meduses, la temperatura de l’aigua o tots els serveis dels que disposa? iBeach és l’App que respondrà a totes les teves preguntes aquest estiu! Amb tan sols un clic podràs saber-ho tot sobre la teva platja! iBeach et permet fins i tot veure imatges aèries de qualsevol platja i tenir la informació de la qualitat de l’aigua en temps real.

Com funciona?
Estàs preparat per estirar la tovallola? iBeach es caracteritza per ser una aplicació molt senzilla on només hauràs d indicar-li la platja que més t’interessa i et donarà tota la informació que necessites, fins i tot, les característiques de la mar per hores, si hi ha o no meduses o si es pot practicar el nudisme.

En cas de que no sabessis el nom exacte de la platja, també pots indicar-li la ciutat i l’App et farà un llistat de totes les platges de la zona. A més, inclou un buscador on podràs cercar hotels, restaurants i locals a prop de la platja que hagis seleccionat.

Quantes platges inclou?
Aquesta aplicació inclou més de 12.000 platges d’arreu d’Espanya, França, Grècia, Itàlia i Portugal, a més de deltes i aiguamolls. De totes les variants hi trobaràs informació de tot tipus. Si viatges podràs consultar des de qualsevol part del país com es troben les platges i algunes recomanacions per aquells que no coneixen la zona.

0488-Badalona-playa-del-Cristal

Com s’aconsegueix la informació?
La informació s’obté gràcies al sistema COastal WAter MAnagement (COWAMA) que permet rebre tota la informació de les platges que s’han adherit, fins i tot mostra imatges panoràmiques de cadascuna. A més els usuaris també poden participar a l’aplicació afegint tot tipus d’informació. Només cal registrar-se i col·laborar amb el sistema.

 Com aconseguir l’aplicació?
L’aplicació iBeach la podràs trobar a GooglePlay o a l’App Store totalment gratuïta, en català o castellà. També la pots utilitzar des de l’ordinador o des de qualsevol altre dispositiu. Sense cap mena de registre previ, només amb un clic pots consultar tota l’ informació que necessitis.

iBeach es la solució per tenir un estiu 10! Informació en temps real que et permetrà gaudir amb els teus de les millors platges de la nostra costa. Fes clic aquí i comença a gaudir del mar!

Deixa un comentari