19 juliol, 2016

Descobreix les millors platges familiars de la costa catalana

A vegades acabem anant als llocs per costum o per proximitat però algunes tradicions ens impedeixen descobrir altres platges. Avui fem un recull de les millors platges familiars, perquè les puguis gaudir aquest estiu.

Si vius a Barcelona, una de les millors zones per gaudir de la platja i els nens, és la zona del Delta de Llobregat, especialment la Platja de la Murtra a Viladecans, que disposa de centenars de metres de sorra i un espai amb jocs per nens. Tot i que està al costat de Barcelona, aquesta platja es caracteritza per ser un lloc tranquil on pots córrer, passejar o relaxar-te. A més, a prop trobareu el Centre de Recuperació d’Animals Marins.

Una mica més cap al sud, a Vilanova i la Geltrú pots visitar la Platja de Ribes Roges, una de les platges més familiars amb un gran parc delimitat on trobareu gronxadors, tobogans i, fins i tot, una estació de tren en miniatura.

Si pugem cap a l’Empordà hi ha platges on els més menuts podran gaudir de la natura, com la Platja del Moll Greco on trobaràs a la vora un parc públic amb algunes taules per dinar i fer pícnic en família. També a les platges urbanes de Roses trobaràs àrees infantils i diversos restaurants al passeig marítim.

blog platges familes petita

Encara n’hi ha més! També van moltes famílies a la Platja de les Dunes, a Santa Susanna, Maresme. Un Mini Beach Club pels més petits és el responsable de que el mes de juliol i agost la platja s’ompli de nens d’uns 4 a 12 anys, ja que poden passar-s’ho d’allò més bé amb els castells inflables, llits elàstics o, fins i tot, la festa de l’escuma. Tota una festa!

A l’altre punta, a Tarragona, tampoc es queden curts. La Platja Llarga, tal com indica el nom, és un llarg arenal de sorra fina amb aigües poc profundes, on poder córrer i passejar. També a Cambrils trobaràs la Platja de l’Ardiaca pensada pels més menuts amb aigües tranquil·les, zona de jocs infantils i vigilància. A més, Cambrils ofereix plans alternatius com les Nits d’estiu o El Festival Internacional de Música, que et permetrà compaginar hores de platja amb cultura.

Segurament n’hi ha moltes més, per això et convidem a comentar quines són les teves platges familiars preferides. I abans d’anar-hi consulta l’App iBeach on tens tota la informació en temps real de qualsevol platja d’arreu de Catalunya! I molt més!

Deixa un comentari