16 agost, 2016

(II) De Sant Adrià a Barcelona

Les platges que van de Sant Adrià fins a Barcelona pot ser que siguin les més concorregudes per nacionals i internacionals. Unes platges que en els últims anys han sofert un gran canvi, especialment en el 92 amb les Olimpíades que van ajudar a millorar la zona i les seves infraestructures, des del port olímpic fins a restaurants i un quilomètric passeig marítim que uneix ambdues ciutats i que permet passejar, fer esport i gaudir de les platges de la zona.

Des de la instal·lació de la depuradora, banyar-se a les aigües de Sant Adrià és possible i gaudir d’unes platges de sorra fina, adaptades per a persones amb discapacitat i amb un servei de dutxes i de banys per a tots els usuaris, també. A més del passeig marítim, per als més esportistes existeixen punts on jugar a voleibol, a futbol o gaudir de zones esportives amb instal·lacions a l’aire lliure.

Un dels punts més coneguts que delimita Sant Adrià de les platges de Barcelona és l’Espigó de Bac de Roda. Un paisatge idíl·lic per poder prendre fotografies i gaudir d’un dels restaurants més famosos de la zona amb unes espectaculars vistes. A partir d’aquí, trobaràs platges que s’uneixen una després d’una altra, començant per la Platja de la Mar Bella al costat del club marítim, on podràs gaudir de diferents activitats aquàtiques, seguint amb la Platja de Bogatell que rep una de les millors qualificacions.

foto-petita-ok

Després d’ella ve la ja coneguda platja de la Barceloneta on podràs trobar bon ambient i banyistes de tot arreu del món, a més de gaudir de ‘xiringuitos’ per a tots els gustos culinaris; des des d’aquells que serveixen menjar asiàtic, plats típics mexicans fins a les tradicionals tapes.

Una de les platges més especials de la zona és la de Sant Sebastià, on podràs practicar nudisme i gaudir dels millors restaurants i bars de la zona. També podràs trobar diverses escoles de surf, que imparteixen classes per a principiants i poder gaudir de la taula de surf.

Abans d’anar, no t’oblidis de consultar l’estat de les aigües a l’aplicació iBeach, que et mostrarà a temps real l’estat del mar, la seva accessibilitat i quines activitats pots fer en cadascuna d’elles.

Deixa un comentari