29 agost, 2016

(IV) De Castelldefels a Les Botigues de Sitges

Les platges de Castelldefels són de les platges més concorregudes per la gent de la zona per la seva amplitud, per l’estat de les platges i per les diferents activitats que ofereix la zona, com el seu renovat passeig marítim replet de restaurants i ‘xiringuitos’ o els diferents espais lúdics perquè els més petits puguin gaudir de la platja. A més, Castelldefels va ser una de les primeres localitats de costa a incorporar zones especials per a gossos.

Pineda és la platja principal de Castelldefels, que connecta la ciutat amb Gavá i Les Botigues de Sitges. Una platja cuidada, de fàcil accés que a l’estiu s’omple d’ambient amb concerts en directe en els diferents ‘xiringuitos’. Per als amants de l’esport, prop de la Pineda hi trobaràs el club nàutic, on s’ofereixen classes per a principiants i alumnes més avançats de caiac, paddle surf, vela…

Lluminetes és una de les platges de les quals la seva qualitat ha estat reconeguda per la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) i l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), on es destaca la qualitat de l’aigua, la neteja i la seguretat, a més de l’accessibilitat o que en tota la zona es respecti la legislació vigent.

No existeix molta diferència pel que fa a característiques entre Lluminetes, Pineda o El Baixador. Potser, la de la Pineda ofereix més varietat en serveis i activitats. Després d’aquestes tres importants platges a Castelldefels li segueix Playafels, un espai on es respira a estiu amb els primers rajos de sol. Un lloc per estiuejar en família amb zones d’oci i residències unifamiliars, a més a més de platges adaptades per a majors i petits amb vigilància i espais de joc.

castelldefels-petita

Cada 16 de juliol, Castelldefels li ret homenatge al mar amb la Festa del Mar, on es gaudeix al màxim de totes les possibilitats que ofereix el mar i es realitzen diferents activitats en honor a ell.

En el límit entre Castelldefels i Sitges trobaràs Les Botigues de Sitges, una urbanització al costat del mar a la vora del famós port esportiu, inaugurat el 1986, Port Ginesta, que el 2007 es va convertir en el port esportiu més gran de Catalunya. Un lloc per relaxar-se amb aigües tranquil·les, platges de sorra fina i fàcil accés tant amb cotxe com en transport públic.

Si vols tenir informació a temps real de cadascuna de les platges, l’estat de la mar o com arribar-hi, descarrega’t l’APP de l’estiu iBeach!

2 Comentaris

Deixa un comentari